Livrare, Ambalare si Transport

Livrare

Termenele de realizare si livrare ale Papusilor Pastolache variaza intre 2 si 15 zile lucratoare, calculate de la data preluarii comenzii.

Expedierile sunt trimise cu serviciul de curierat rapid:

  • in termen de 48 de ore de la confirmarea comenzii daca produsele comandate sunt deja realizate (in stoc);
  • intre 3 -15 zile, la un termen stabilit de comun acord, pentru produsele realizate la comanda;

Comenzile sunt prelucrate de luni până vineri între orele 9.00 și 20.00.

In cazuri exceptionale (perioade aglomerate cum sunt de exemplu sarbatorile de iarna), acest termen se poate prelungi in functie de numarul de comenzi aflate in desfasurare. In aceasta situatie veti fi contactat telefonic si informat cu privire la momentul in care putem face livrarea).

Ambalare

  • Fiecare papusa comandata pe www.papuseria.ro,  vine intr-un saculet textil,  homemade by Pastolache, fara costuri suplimentare.

Transport

  • Expedierea articolelor comandate pe site-ul www.papuseria.ro este gratuită pentru comenzi de minim 250 lei, pe intreg teritoriul  Romaniei.
  • Pentru achizițiile sub valoarea de 250 lei, costurile de expediere sunt de 25 lei.   
  • Pentru livrarile inafara teritoriului Romaniei, vă vom comunica detaliile, printr-un email, după plasarea comenzii. Papuseria homemade by Pastolache nu este raspunzatoare pentru nici o taxă vamală specifică țării de detinatie.

Pentru orice nelamurire ne puteti scrie un e-mail la adresa contact@papuseria.ro iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp.

 

Imbratisari pufoase,

Papusareasa Pastolache