Termeni si Conditii

Bun venit pe www.papuseria.ro!

Navigarea pe site și plasarea unei  comenzi către noi reprezintă acordul dumneavoastră  cu  termenii și condițiile de pe site-ul   www.papuseria.ro.

Acești termeni pot fi actualizați oricând de către noi, fără a avea obligația de a notifica vreun utilizator, vizitator sau client în prealabil.

  • Datele personale

Datele personale furnizate către noi sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse, conform legilor în vigoare.

Scopul colectarii datelor este de a va putea asigura serviciile noastre, de a va asigura suportul privind comenzile dumneavoastra, de a va aduce la cunostiinta modificarile din cadrul serviciilor noastre si eventualele servicii noi pe care le oferim.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, dar acestea sunt necesare pentru finalizarea unei comenzi.

Nu vă vom furniza adresa de e-mail unor terți, nu încurajăm spam-ul și nu facem publice datele dumneavoastra.. Aveți oricând posibilitatea să solicitați ştergerea din baza noastră de date, printr-un email la adresa contact@papuseria.ro.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

  • Politica de retur

În calitate de consumator aveți dreptul să renunțați la cumpărare, fără a fi nevoit să justificați decizia de renunțare și fără a suporta alte costuri inafara celor prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începand de la ziua în care intrați în posesia produsului.

Produsul returnat trebuie să fie în stare bună, nedeteriorat, nedesfăcut, nefolosit.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Papuseria va rambursa contravaloarea produsului în maxim 14 (paisprezece) zile de la data primirii returului.

În cazul în care doriți să returnați un produs, vă rugăm să ne informați în scris, la adresa de mail contact@papuseria.ro.

Pot fi returnate doar produse achiziționate direct din stoc (cele cu livrare in 48 de ore). În cazul produselor efectuate pe comandă, dupa indicatiile dumneavoastra, nu se acceptă restituiri sau schimburi.

  • Reclamații

Vă rugăm să ne comunicați pe email, la adresa contact@papuseria.ro,  orice reclamație referitoare la lipsuri din colet, neconformitate produse, erori de facturare etc., în termen de 5 zile de la primirea coletului.

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru reclamaţiile primite după această perioadă.

  • Prețuri

Toate prețurile din acest site sunt exprimate în lei (RON). Prețurile nu includ taxele de transport. Taxele de transport sunt calculate de sistemul site-ului și vor fi afişate la finalizarea comenzii.

Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile de vânzare afişate pe site, fără o notificare prealabilă către client.

  • Dreptul de autor

Fotografiile și informațiile conținute în acest site sunt proprietatea Papuseriei homemade by Pastolache şi pot fi preluate total sau parţial doar cu acordul nostru scris.

Nota!

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile inainte de a utiliza sau obtine servicii, informatii sau produse prin intermediul acestui site.

Papuseria homemade by Pastolache, va ofera accesul la site-ul www.papuseria.ro, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii.

 

Imbratisari pufoase,

Papusareasa Pastolache